Meny
Menyval

Alan Walker och Astrid S till Storsjöyran

Mitt i den rasande SKAM-febern ger vi er två av Norges just nu största internationella artister – Alan Walker och Astrid S!

Alan Walker (NO)

Med nästan 900 miljoner (!) visningar på YouTube och över 500 miljoner spelningar på Spotify hör Alan Walkers ”Faded” till senaste årens allra största internationella hits.  Helt absurda siffror som visar Alan Walkers centralposition i den nya vågen av house och EDM.

Till hans reportoar hör också massiva dansgolvsvältare som ”Spectre”, ”Sing Me To Sleep”, ”Routine” och nu senast den aktuella superhitten ”Alone”.  Alan Walker har etablerat sig som en internationell storstjärna med spelningar på de stora festivalerna runt om i världen.  (Nämnde vi förresten att vi är rätt nöjda med att presentera honom till Storsjöyran 2017?…)

Astrid S (NO)

Sångerskan Astrid S har gjort en svindlande resa – från uppväxten i lilla sørtrönderska byn Berkåk (943 invånare) till att spelas och hyllas världen över med monsterhits  som ”2AM”, ”Hurt So Good” och ”Running Out”. 

På kort tid har Astrid S hunnit sälja fem x platina, göra musik med Avicii, nomineras till norska Grammisgalan, vinna Årets Nykomling och Årets Låt på P3 Gull och utses till ”Best Norwegian Act” på MTV EMA Awards 2015. Smaka på det! Astrid S är redan en av Nordens hetaste artister. Lagom till Yran kommer hon att koka!