Meny
Menyval

Per Gessle till Yran

Per Gessle, en av Sveriges allra största artister och låtskrivare, åker ut på en stor sommarturné under namnet ”En vacker kväll - Sommarturné 2017”. Den 19 konserter långa turnén kommer för första gången att bjuda på material från hela hans karriär

-Det är dags att ta en musikalisk selfie!
Jag har skrivit låtar och varit artist i 37 år. Helt klart lyckligt lottad. Tre karriärer har det blivit. En med Roxette, en med Gyllene Tider och en alldeles solo. Alla tre är olika men ligger lika nära mitt hjärta och bär mitt personliga DNA och nu, till sommaren 2017, tänkte jag blanda om i min gryta och spela låtar jag skrivit som betytt extra mycket för mej. Både från Roxette, Gyllene Tider och från min soloresa. Det känns rätt. Och på tiden, berättar Per Gessle

Det är också första gången Per Gessle i någon form spelar på Storsjöyran. Praktiskt då att han när det äntligen är dags sammanfattar hela karriären i en hitspäckad show vi sent ska glömma!

Per Gessle spelar på Stortorget fredag den 28 juli.